Jdi na obsah Jdi na menu

Wolframové snubní prsteny

Oslňte na své svatbě se snubními prsteny z wolframu! Snažíte se o co nejoriginálnější svatbu, ale zjišťujete, že originalita něco stojí? Pak pro vás máme řešení! Ušetřete na snubních prstýncích a podívejte se na snubní prsteny z wolframu. Že jste o nich ještě neslyšeli? Nevadí, buďte první, kdo je bude na svatbě mít! Nejen, že jsou levnější než klasické snubní prsteny ze zlata, ale vynikají svou kvalitou, a hlavně originálním designem. Zpříjemněte si svatební přípravy a vyberte si snubní wolframové prstýnky.
Co je wolfram? Wolfram, oficiálně nazývaný jako karbid wolfram, je chemický prvek, který má ze všech nejznámějších kovů nejvyšší bod tání a nejvyšší pevnost v tahu. Jde tedy o velice odolný a vzácný kov. Snubní prsteny však nejsou vyrobeny z čistého wolframu, ale právě z karbidu wolframu a to proto, že samotný wolfram se obtížně opracovává. Wolfram použitý na snubní prsteny je tedy směsí několika prvků, aby bylo dosaženo všech potřených výhod, které wolframové snubní prstýnky mají. O jakých výhodách mluvíme?
Jaké výhody mají wolframové šperky?Právě spojením wolframu a uhlíku se dosáhne toho, že si snubní prsteny z wolframu zachovají své důležité vlastnosti. Jednou z nich je vysoká odolnost prstenů. Prsteny z wolframu jsou prakticky nepoškrábatelné, což oceníte, protože snubní prsteny většinou nesundáváte z prstu. Díky spojení karbidu wolframu a niklu lze docílit další velké výhody, a to je ta, že můžete prsteny opravdu nosit bez starostí pořád, jelikož nezpůsobují alergické reakce. Ty jsou časté například u bižuterie, která obsahuje pouze nikl. Snubní prsteny z wolframu jsou zvláštní i svou rytinou, která se vytváří speciálním laserem a je tedy na setiny milimetrů přesná. Využijte všechny výhody wolframových snubních prstenů a pořiďte si je na vaši svatbu!
Vyberte si originální snubní prstýnek z wolframu Snubní prstýnky z wolframu se vyznačují 10 krát větší tvrdostí, než je 18 karátové zlato, je 5 krát tvrdší než ocel a 4 tvrdší než Titan. Stupeň tvrdosti wolframu se pohybuje mezi 8-9 na stupnici tvrdosti. Vysoká tvrdost wolframových snubních prstenů totiž zaručí vysoký lesk, odolnost vůči oxidaci a poškrábání. Právě to je důležité u prstýnků, které denně nosíte na svém prstu. Na našem e-shopu si můžete vybrat z nepřeberného množství snubních prstenů z wolframu, které jsou navíc cenově dostupné a nezatíží tak váš už tak vysoký rozpočet na svatbu. Vybírat můžete z klasického kovového odstínu wolframu nebo zkuste zvolit originálnější barevné kombinace jako je například červená s černou aj. Prstýnky tak můžete hezky sladit i s tóny vaší svatby. V nabídce naleznete i wolframové snubní prsteny zdobené kameny, které jim přidávají ještě luxusnější vzhled.

https://www.ok-snubniprsteny.cz/Snubni-prsteny-Wolframove-c28_0_1.htm